Comesta firade igår 20 år! Detta gjordes på Malmö Arena hotell tillsammans med inbjudna från socialtjänsten, föreningslivet, näringslivet, samarbetspartners samt personal och boende!

Dagen började med lunch där deltagarna efter det fick en rundvisning på både Malmö Arena och hotellet! Färden började i princip högt uppe då de som ville fick gå på ”catwalken”, vilket är högst upp i taket inne i arenan!

Efter detta så började själva eftermiddagsprogrammet! Efter att Greger Bernéli Phachuea hälsat alla välkomna så lämnade han över själva invigningen till sin kompis ”kungen” från Stockholm!

Eftermiddagen fortsatte med redovisning av den socioekonomiska rapporten ”Analys av Comesta och dess samhällsnyttovärden 2017” av forskaren Björn-Anders Larsson. Övriga programpunkter var: Comestas historia, presentation av det ”nya Comesta”, föreläsning om Sociala innovationer, en boende berättade om sin resa för att sedan avsluta med presentation om vårt nya förstärkta motivationsboende på Hermodsdal!

En eftermiddag med en mycket engagerad publik som höjde nivån avsevärt genom alla frågor och diskussioner som uppstod ur dessa!

Dagen avslutades med en god middag presenterad på ett vackert sätt av kökschefen och allt avrundades med en humoristisk show med inslag av imitationer och illusionism i ett rappt tempo av Jan Wolfhagen!